Evo koliko vila, stanova i automobila stvarno ima Dragan Kojić Keba!

Dragan Kojić Keba nikada se nije u javnosti hvalio ciframa za koje pjeva i koje uzima na nastupima, ali zato jeste govorio da su ti nastupi i koncerti učestali.

Također, ono što je poznato jeste da pjevač živi u luksuznoj vili na Bežanijskoj kosi, čuvenoj “karingtonki”, u komšiluku Lepe Brene, Saše Popovića i mnogih drugih javnih ličnosti. Kako smo često mogli da vidimo u medijima, tu su i skupocjeni automobili, pa se da zaključiti da je Keba zaista veliki gazda.

Međutim, istina je potpuno drugačija. Keba ne posjeduje baš ništa! Razlog je taj što se pjevač, za vrijeme sudskog spora sa Ljiljanom Jevremović sa kojom ima kćerku Inu Jevremović, sve imovine i svega što se vodilo na njegovom imenu – riješio.

On je sa sinom Igorom Kojićem potpisao Ugovor o doživotnom izdržavanju. Tako je Keba postao primalac izdržavanja, a njegov sin davalac izdržavanja. Time se Igor obavezao da doživotno izdržava Kebu, koji se zauzvrat obavezao da prenese Igoru pravo vlasništva nad nekretninama.

Međutim, u te nekretnine ne spada vila na Bežanijskoj kosi, pošto se ona vodi na Olji Kojić.

Za one koji nisu upućeni, Keba i Olja zvanično su se razveli, kako se priča – upravo radi rizika od gubitka imovine. Dakle, sve će biti dobro dok Ina koja je nedavno napunila 18 godina ne poželi da se izbori za svoje. A onda…

(Telegraf.rs)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI