Evo koliko para estradnjaci daju na automobile

0
3

Poznate estradne ličnosti vole da uživaju u bogatstvu i luksuzu, a mnogi od njih imaju automobile koji vrijede isto koliko i stan u Beogradu!
Među Sašom Popovićem koji je za Mercedes GL 350 izdvojio čak 67.000 eura, o čemu se naširoko pisalo i pričalo, nalaze se i mnoge druge javne ličnosti poput Svetlane Cece Ražnatović, repera Raste, rijaliti pobjednice Kije Kockar, pjevačice Dare Bubamare i mnogih drugih.

Aco Pejović

Pjevač je veliki ljubitelj automobila, a ima ih nekoliko u svojoj kolekciji. On je prošle godine kupio Jaguara čije cijena dostiže i 100.000 eura, a u svojoj kolekciji ima i “rendžrovera” iste vrijednosti.

Dara Bubamara

Da pjevačica uživa u luksuzu i ne štedi, svjedoči njeno vozilo Rendž Rover Sport od 110.000 eura, koje spada u najskuplja vozila na estradi.
Maja Berović

Iako je jedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu, Maja ipak vozi nešto jeftiniji auto. Ona se vozi u Hameru od 58.000 eura.

Seka Aleksić

Muzička zvijezda posjeduje Mercedes SLK od 100.000 eura.

Kija Kockar
Kola pobjednice “Zadruge”, marke Audi, vrijedna su 20.000 eura.

Ceca Ražnatović

Folk diva obožava džipove. U svom voznom parku Ceca ima blindirani džip “ford” , dva “rendžrovera” , a jedan košta 140.000 eura. Ona ima i “audi A6” , a ukupna vrijednost njenih ljubimaca iznosi skoro 300.000 eura. Uz to, pjevačica ima i ličnog vozača, jer više voli da uživa u vožnji nego da upravlja automobilom.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI