Evo kako danas izgleda Šabanova Cuca, i da li i dalje ima tetovažu njegovog imena ! (FOTO)

0
28
2014. godinu obilježila je priča o Šabanu Šauliću i Ivoni Negovanović, a ni tri godine kasnije interesovanje za njih dvoje nije prestalo.

Vijest o romansi Ivone Negovanović Cuce i Šabana Šaulića privukla je neviđenu pažnju na ovim prostorima, najviše zbog toga što se Šaulić nikada ranije nije nije nalazio u pričama sličnim toj.

Svakako, razlog je bio i u razlici u godinama, pošto nikada do tada u javnost nije procurila priča o romansi između pjevača i djevojke između kojih je razlika preko 35 godina.

U posljednjih nekoliko mjeseci strasti su se stišale, kada su u pitanju Šaban i Cuca. Ona se nakon, prvo “Pinkovih zvezda”, potom “Parova” i “Farme” prilično povukla iz javnosti, pogotovo sa televizije.

Ipak, izgled nije mnogo promijenila. Ivona je i dalje zadržala prirodnu ljepotu, ne šminka se mnogo, i dalje ima kosu dužine do zadnjice.

Ono što je zanimljivo jeste to da, kako se čini, na prstu ruke i dalje ima tetovažu “Šaban”, koju prekriva prstenjem, kao što je to činila i ranije, ili je prosto sakriva prilikom fotografisanja.

Na snimku iz 2014. godine, kada se Cuca takmičila u “Pinkovim zvezdama”, jasno se vidjela tetovaža na prstu ruke:

(Telegraf)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI