Estrada preplavila TikTok

Posljednjih godina dostupnost interneta dovela je do toga da su cjelokupnu javnost okupirale mnogobrojne društvene mreže i aplikacije, a najnovija i trenutno jedna od najpopularnijih jeste – TikTok. Iako je ova platforma “izrodila” nove ljude koji su postali poznati javnosti, za TikTok – om su poludjele i mnoge estradne ličnosti, uglavnom pjevačice.

Pjevačica Milica Pavlović na TikToku ima više od 37 hiljada pratilaca, dok je na Instagramu gdje je daleko duže prati čak 760 hiljada ljudi.

Njeni snimci bilježe dobru gledanost, a rekord drži prvi video sa više od 600 hiljada pregleda. Pjevačica je ažurnija na Instagramu, a valjalo bi da to promijeni. Ako ništa drugo, stil koji promoviše na TikToku je odličan.

Njene objave bilježe više od 200 hiljada lajkova, što Milicu svrstava u jednu od popularnijih na pomenutoj društvenoj mreži.
Denserku i pjevačicu Vesnu Đogani, koja je i te kako vrijedna na TikToku smatraju „kraljicom“ ove mreže, makar među pjevačicama. Pohrila je da se istakne na ovoj mreži i u tome je uspjela. Prati je skoro 250 hiljada ljudi, a njeni snimci bilježe i do 800 hiljada pregleda.

Potpuno je Vesna „ušla u fazon“ TikToka, a u raznim izazovima pridružuje joj se suprug Đole Đogani i njihova kćerka Laura.
TikTok obožava i pjevačica Slavica Ćukteraš. Nju prati više od 50 hiljada ljudi i ima više stotina hiljada pregleda. Tom skoru parira 62, 9 hiljada fanova na Instagramu, a mora se reći da je pjevačica daleko zanimljivija na novijoj mreži.

(Nova.rs)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI