Estrada nosi satove od 40.000, a Jutjub zvijezda od 55.000 eura

Javne ličnosti u Srbiji nerijetko vole da se pohvale skupocijenim satovima koji su uglavnom pozlaćeni ili optočeni dijamantima.

Iako je supruga Novaka Đokovića Jelena nedavno uslikana s “primjerkom” vrijednim 47.000 eura, ima pjevača, pjevačica, jutjubera, koji su dali više para za tačno vrijeme.

Najveći kolekcionar skupocijenih satova je Saša Popović, koji je čak nedavno u Jutarnjem programu prošetao “roleks” vrijedan skoro 27.000 eura. Ipak, taj model od žutog zlata nije najskuplji u Popovićevoj kolekciji:
“Saša ima satove koji su vrijedni i po 40.000 eura. Opsjednut je njima. Godinama kupuje satove, ali je nedavno ostao bez dijela kolekcije kada mu je u kuću provalio Vojislav Stojčić, sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojičića Badže! Tom prilikom je iz Popovićevog sefa nestalo osam modela u ukupnoj vrijednosti od 142.000 eura. Bez obzira na to, Sale i dalje ima ubjedljivo najviše skupocijenih satova na estradi”, rekao je neimenovani izvor Informera.

I Svetlana Ceca Ražnatović voli da se počasti dobrim modelima. Najvrijedniji u njenoj kolekciji je “roleks dejtona”, vrijedan čak 40.000 eura.
Ova marka je ubjedljivo najpopularnija među estradnjacima, pa tako njihove modele imaju i Radiša Trajković Đani, Marija Šerifović, Saša Kovačević, Sandra Afrika, Aleksandra Prijović i Sofija Milošević. Đanijev model, koji je veoma rijedak, košta čak 38.000 eura i važi za “roleks” sa najboljim mehanizmom.

Sandrin je nešto skuplji i košta 41.000 eura, a napravljen je od žutog zlata. Afrika svog ljubimca nikada ne skida sa ruke.

Model koji ima Sofija Milošević košta oko 30.000 eura i od osamnaestokaratnog je zlata.

Zglob Elene Kitić, kćerke Mileta Kitića, krasi ljepotan iz kolekcije “AP” od 45.000 eura. I Jelena Đoković se pohvalila časovnikom iste marke, vrijednim 47.000 eura. Okvir ovog sata ima 32 dijamanta, ali se šuška da ga je dobila kada je Novak Đoković bio zaštitno lice “AP” satova, prije nego što je počeo da reklamira marku “seiko”.
Zvanično najskuplji sat na estradi ima Baka Prase.

On se pohvalio modelom “frenk miler”, na kom se nalazi čak 340 dijamanata i koji košta 55.000 eura.

(Mondo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI