EMIR ĐULOVIĆ EMOTIVNO: Nema te riječi koja će nadjačati knedlu u grlu i lupetanje srca

Emir Đulović održao je koncert u klubu “Plaza” gdje je nastupao pred svojim najbližima. Pjevač se tim povodom oglasio i emotivno opisao kakav je osjećaj pjevati kada ispred njega stoje osobe s kojima je najbliži.
-Nije lako izaći pred svoju raju i pjevati to znaju sve moje kolege.
Sinoć sam pripremio govor i htio puno toga još da kažem, ali jednostavno kad izađeš na binu i pred sobom vidiš ( majku,brata amidže, rođake, prijatelje i mnoge poznanike i sve ostale drage ljude), jednostavno zanijemiš. Nema te riječi koja će nadjačati knedlu u grlu i lupetanje srca od te neke neobjašnjive sreće i dragosti, jer tu su ljudi uz koje sam i s kojim sam odrastao dijelio sve od hrane do novca uvijek smo bili zajedno a to smo sinoć potvrdili.
Znate ono kad kažu teško je nešto napraviti u svom kraju, e pa to nije moj slučaj i jako sam ponosan na mjesto iz kojeg dolazim na gradove i mjesta koja me okružuju, jer ovo traje godinama i svaki moj nastup u blizini su tu. Čak i po onoj sinošnjoj ektremno jakoj magli, došli su.
Bio sam opširan, a vjerujte meni je malo šta bih ja još napisao.
Veliko hvala mojim roditeljima , rodbini ,prijateljima svim poznanicima i ostalim ljudima koji su sinoć bili u clubu i pjevali sa mnom.
Puno vas voli i poštuje vas Emir- napisao je pjevač na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/Br8Fe3fB9l8/?utm_source=ig_embed

(Expresstabloid)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI