Elvir Hatemić: Volim pjesme koje imaju dušu zato sam “Kaznu” doživio kao životnu priču (VIDEO)

Folk pjevač Elvir Hatemić je strpljivo i korak po korak, pažljivo birajući pjesme i ostajući dosljedan svojim uvjerenjima i kvalitetnoj muzici gradio svoju karijeru i na to je veoma ponosan. 
Iza njega je uspješna godina kojoj je dao epilog novom pjesmom “Kazna”, a u razgovoru za naš portal otkriva autore novog singla i ističe kako je doživio ovu pjesmu koja nosi posebnu emociju.

-Pjesma “KAZNA” rađena je u studiju Twister Velinov Beograd . za muziku i aranžman odgovoran je Velinov Goran Panča, tekst Zijad Zike Hurić , harmonika Danijel Đoković, gitara Goran Zafirovski Schmidt. S obzirom da volim pjesme koje imaju dušu i nose poruku u samom tekstu tako sam je i doživio, kao životnu priču.

RAD U STUDIJU: ELVIR, ZIKE I PANČA

Spot koji je pjevač snimio je na pravi način dočarao emociju pjesme i po reakcijama publike i kolega sve urađeno je pun pogodak.

-Ekranizaciju sam povjerio kvalitetnom timu Vanja Zelenski Mix i Mastering Bay “Twister”studio. Zadovoljan sam  prvim reakcijama i podršci od strane mojih prijatelja i kolega .

Karijera jednog pjevača zahtijeva mnogo odricanja, strpljenja, dobru organizaciju tako da je Elviru najveća podrška u svemu njegova supruga Hima te kćerka Edda.

NAJVEĆA PODRŠKA: SUPRUGA I KĆERKA

-Najveći uspjeh u mom životu smatram moju porodicu i sve ljude dobre volje, jer samo treba biti čovjek sve ostalo je prolazno.

(Estradnjaci)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI