Elma Hrustić i turska javnost uz Jelenu Karleušu i njenu porodicu

Regionalna zvijezda Elma Hrustić zadnjih dana pomono prati dešavanja oko afere Jelene Karleuše i fudbalera Ognjena Vranješa. Kako pjevačica ističe zgrožena je postupcima i linču kojem je izložena Jelena i njena porodica.

-Izgleda da se uspijeh na Balkanu ne oprašta tako lako. Da li zaista neko misli da Jeleni poslije duge karijere treba ovakav marketing ? Da li njena djeca moraju da trpe naslove i razne izjave pojedinih izvora ” prijatelja ” koji žele da dobiju sekund slave? Odavno se zna ko je Jelena Karleuša i njen suprug i niko nema pravo da zadire u nečiji privatan život, posebno ne na ovakav način.
Pjevačica koja živi više od dvadeset godina u Istanbulu kaže da je javnost ogorčena postupkom fudbalera Vranješa, posebno ako se uzme u obzir da je Jelena postala miljenica turskih medija, a njen suprug Tošić važi za pravu fudbalsko zvijezdu. Turska je imala afere, prevare, razvode ali skandale ovakve nije , i mediji su u šoku koliko su ovakve stvari zastupljene u  medijima.

-Turske kolege pjevači i glumci su uz Jelenu i njenu porodicu i svi se nadaju da će iz ovog izaći još jača i snažnija, jer ovo će biti velika životna lekcija ne samo za nju i njenu porodicu već i za cjelokupnu javnost da treba da zaštitimo našu djecu od ljudi koji su željni parčeta medijske slave, kaže Elma.

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI