Edita Aradinović prekinula romansu sa oženjenim političarem

0
35

Edita Aradinović već nekoliko godina vješto krije svoj ljubavni život, ali joj nije pošlo za rukom da sakrije vezu sa oženjenim doktorom i predsjednikom Narodne stranke na opštini Vračar Andrejom Bajecom o kojoj se govorilo proteklih mjeseci.

Ipak, malo nakon što je otkriveno da je pjevačica u vezi sa bliskim saradnikom Vuka Jeremića, ona je riješila da je prekine i dalje nastavi bez svog zauzetog partnera.

Kako izvor navodi, pjevačica je vezu prekinula zbog nedostatka emocija i prevelikog pritiska koji je tokom tog odnosa trpila.

– Edita i Andrej su u vezu ušli spontano, više iz neke zabave nego zaljubljenosti. Vremenom se to promijenilo i postali su nerazdvojni. Noću su izlazili i ludo se provodili, preko dana su boravili u jednom od njegovih stanova i sve je djelovalo savršeno do trenutka kada je Andrej počeo da je pritiska i ponaša se kao da su u braku. Malo-pomalo Edita je počela da se hladi i svakodnevno razmišlja na koji način da prekine taj odnos – priča izvor i otkriva da je oženjeni doktor burno reagovao na pjevačicinu odluku da ga ostavi.




– Kada je shvatila da nema nazad i da je raskid jedina opcija, Edita je otvoreno rekla Andreju da ne želi da muči sebe. Nije mogao da vjeruje da raskidaju i napravio je haos. Pokušao je da je ubijedi da griješi, ali i uhvati na foru da će se uskoro i zvanično razvesti, poslije čega će se sve promijeniti. Izvinio joj se što joj je stvarao pritisak, ljubomorisao i bio negativan, ali ona ipak nije željela da popusti. Nije željela da toj ljubavi pruži drugu šansu jer za nju to i nije bila neka velika ljubav. Iako je od raskida prošlo više nedjelja, Andrej i dalje pokušava da je vrati, šalje joj poruke i zove, ali uzalud. Ne vjerujem da će Edita ikad poželjeti da mu se vrati – kaže izvor, koji tvrdi da je Edita u sve gorem emotivnom stanju budući da ne pronalazi muškarca kog će iskreno zavoljeti.




– Iako djeluje da Editu salijeću i da je dugačak red onih koji žele da je osvoje, istina je da je veoma usamljena i da već dugo ne uspijeva da upozna dečka koji će je činiti sretnom. Ono što dodatno otežava cijelu situaciju jeste i činjenica da nije preboljela bivšeg dečka kom je posvetila sve tri posljednje pjesme. Voljela ga je kao boga, pa se šta god da proba sa nekim drugim završi neslavno. Sve dok je tako, za nju je mnogo pametnije da ne ulazi ni u kakve ljubavne odnose jer će je koštati i zdravlja, i vremena i živaca – zaključuje izvor.

(Nadlanu)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI