Edita Aradinović: Još uvijek nisam upoznala muškarca koji će mi vratiti vjeru u ljubav

Pjevačica Edita Aradinović progovorila je o poslu, fizičkom izgledu i povlačenju iz javnosti.

Nemamo prilike u posljednje vrijeme da vas vidimo u javnosti, a gotovo da ste smanjili i objave na Instagramu. Šta je uzrokovalo tome da se na neki način povučete?

– Hvala Bogu, ništa loše nije prouzrokovalo taj potez, samo manji duševni odmor i pripreme na novim projektima. Neće to još dugo trajati, vraćam se svojim aktivnostima!

Izjavili ste kako ste izvadili/ispumpali hijaluron iz usana, zbog čega?

– Prošlo je od tada skoro dvije godine, pa nisam se srodila sa takvim fizičkim izgledom, previše se smijem i puno pričam. Djelovala sam i sebi i drugima previše vještačko! Estetski zahvati nisu nastali zadnjih deset godina nego pitaj boga koliko decenija unazad i prije nego što sam se rodila, ali ću naravno svoju društvenu platformu iskoristiti u najbolje i najzdravije svrhe. Sve što je umjereno je i lijepo, nije za svakog estetika ista. Nekome je malo mnogo i obrnuto! Pustimo ljude da žive, ko hoće da bude prirodan neka bude. Ko neće, ima pravo da živi i radi kako se osjeća. Podržavam svakako prirodnu ljepotu.
Reklo bi se da izgledate nikada bolje, šta je rezultat ili bolje rečeno, šta je ono što vas pokreće?

– Hvala na komplimentu! Vjerujte mi ništa drugačije ne radim nego prije dvije godine, mora da je to do duha! I do osjećanja iznutra!

U ranijim izjavama pričali ste o tome da vam se dešavalo da se borite sa depresijom. Kako se danas osjećate, da li možemo da kažemo da je to prošlost?

– Odlično sam! Depresija kao takva ne, ali minus faze i neki loši dani postoje naravno! Da bi pobijedio u subotu, mora da bude loše u srijedu! Čista glava, čisto srce! A negdje te i godine izvješte!
Pjevačica je priznala da li je nekada bila izigrana u emotivnim odnosima i da li bi oprostila prevaru.

– Vjerovatno da bih, zavisi od okolnosti i ljubavi prema partneru, ali gledam da do toga ne dođe. Zato mislim da se nikad neću udati! Još uvijek nisam upoznala muškarca koji će mi vratiti vjeru u ljubav bez prevare – iskrena je pjevačica.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI