Edin Ćufurović objavio svoj prvenac “Budi jako srce moje”: Pjesmu sam napisao još u srednjoj školi, sada je došlo njeno vrijeme (VIDEO)

Tekst za novu pjesmu Edina Ćufurovića “Budi jako srce moje” u njegovoj sehari stajao je godinama, da bi sada ovaj pjevač uzeo stvari u svoje ruke i snimio svoju prvu pjesmu.

-Pjesma je jedna fina umjerena balada, ljubavna, naravno. Autor muzike i teksta sam ja, aranžman potpisuje poznati harmonikaš i producent Muhamed Hamić Šehić. Pjesmu sam napisao nekada davno negdje drugi razred srednje škole i evo nakon toliko godina sam osjetio da je sada pravo vrijeme da je snimim, kaže Edin za naš portal.
Pjevač je želio da njegov prvenac bude urađen po najvećim standardima, te je snimio i spot koji vas svojim kadrovima još više približava pjesmi “Budi jako srce moje”.

-Numera govori o dvoje koji se vole i dolazi vrijeme rastanka, čak jedan dio teksta, odnosno refrena, govori o njegovoj nadi za njen povratak. Tako i spot završava, njihovim ponovnim sastankom.

U startu su Edinu stizali pozitivni komentari što je njemu “vjetar u leđa” da nastavi dalje uspješno graditi svoju estradnu karijeru.
-Uglavnom svi prijatelji iz muzičkog svijeta su pozitivno iznenađeni, čak se i Hamicu jako dopala što je rijetkost, kako on kaže. Naravno, i neki drugi ljudi koji nisu u svijetu muzike su pozitivno prokomentirali, a publika je najbolji sud za takve stvari., poručuje Edin Ćufurović.

(Estradnjaci)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI