DŽAVID LJUBOVCI: S DONNOM SE ČUJEM SVAKI DAN!

Donna Ares je prije desetak dana na svom Instagram profilu objavila da se razvodi od supruga Džavida Ljubovcija, a ova vijest izazvala je veliko zanimanje javnosti u našoj zemlji i regionu.

– Gotovo je i nije mi žao! Gdje nema povjerenja, tu nema ničega!!! Nikada! Zbogom, hej, hej.. Zbogom zauvijek – napisala je Donna Ares, nakon čega su uslijedili komentari njenih prijatelja.

Donna Ares se od 2014. godine bori s rakom grlića maternice, a u teškom periodu, kako je često i sama isticala, velika podrška bio joj je Džavid.

– Ja najbolje znam kako mi je, sve što čovjeka zadesi mora prihvatiti ako hoće da opstane. Uradio sam najbolje što je bilo u mojoj moći, pomogao sam koliko sam mogao. Poslom se borim protiv svega što se dešava, bolje rečeno to je nešto što čovjeka prazni – rekao je Ljubovci za “Dnevni Avaz”.

– S Donnom sam i dalje u kontaktu, štaviše, svaki dan se čujemo. Uvijek sam uz nju, bio sam joj podrška. Već neko vrijeme ona boravi u rodnom Bihaću, išao sam i da je posjetim. Na prvom mjestu sam čovjek, pa onda sve ostalo – iskren je Ljubovci

(Express)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI