DUŠAN TANJU SVAKODNEVNO UZNEMIRAVA, PRIJETI JOJ DA NEĆE VIDJETI SINOVE!

Nakon što je godinu dana vodila bitku za sinove, presuda je izrečena u korist Tanje Savić, međutim pjevačica i dalje nema mira kada je u pitanju odnos sa suprugom Dušanom, koji je nasljednike prošle godine odveo u Australiju


Pevačica se sada sprema za put u Australiju, gdje će se, nakon dužeg perioda, vidjeti sa svojim sinovima Maksimom i Đorđem, a potom se zajedno sa njima vratiti za Smederevo, gdje će živjeti.
Do tada, Tanja vrijeme provodi sa porodicom, a najviše sa bratom koji joj pomaže, između ostalog, i u opremanju kuće u Smederevu.

Tanjina komšinica progovorila je o situaciji u kojoj se pjevačica trenutno nalazi.

– U posljednje vrijeme sve češće provodi vrijeme i sa bratom Nemanjom, on joj kao i ostatak familije pomaže da opreme stan i završi sve one muške poslove, poput bušenja zidova, sklapanja namještaja i nošenja gabaritnih stvari, a ima ih dosta. On je taj koji je čuva, pazi na nju i njena je desna ruka. Dušan je svakodnevno uznemirava, prijeti joj da neće vidjeti sinove, i Tanja je svjesna da je on spreman na sve. Uzda se u zakon i pravdu, a sud je 12. marta donio odluku da djeca treba da se vrate u Srbiju – prenose mediji.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI