Dušan prijeti Tanji! Ako me budeš povezala s drogom, otkriću i ja sve o tvom drogiranju!

0
22

Tanja Savić je konačno uspjela da otputuje u Australiju gdje je čeka ozbiljna i teška borba sa mužem Dušanom koji je još u februaru odveo sinove i od tada odbija da ih vrati majci!

Dušan ponovo ucjenjuje Tanju!

Međutim, iako bi trebalo da se smiri i riješi sa Tanjom sve na miran način, Dušan, navodno, sve više zateže i, kako nam prenosi izvor, počeo je da joj prebacuje što ga javno proziva da ide po kockarnicama i klubovima, te da se ne bavi djecom!
– Znam da će Tanja dati sve od sebe i da je jedva našla način da uopšte dođe do Australije, ali neće joj biti lako – objašnjava izvor SCANDALA! i dodaje:

– Prije svega treba joj mnogo novca i strpljenja, ali koliko vidim, spremna je za žestoku borbu. Ona će obratiti svim institucijama i iznijeće svoju stranu priče, ali Dušan i te kako može da joj napravi problem. Naime, on je njoj jako zamjerio što ga je prozivala da ide po gradu i kocka se dok mu sinove čuva majka, pa joj je poručio da i on ima keca u rukavu! Navodno će svima dokazati da je i Tanja, navodno, koristila s njim neke nedozvoljene supstance ako se usudi da ga samo još jednom javno okleveta… E sad, ko tu pije, a ko plaća, ne znam. Jedino je izvjesno da ta dva dječaka najviše ispaštaju – dodao je izvor za naš tabloid.

Podsjećanja radi, Tanja je zaista nedavno rekla da Dušan brigu o djeci prepušta njihovoj baki:
– Imala sam neke dojave da je on izlazio, pio, čak i da je išao u kazino… Viđen je po kazinima mnogo puta. Ostavljao je djecu kod kuće sa bakom, vraćao se natrag u šest ujutru, pa bi spavao cijeli dan – kaže ona i dodaje:

– Meni bi pričao drugu priču, kako je on brižan otac, vodi djecu na boks i tako dalje. Sve to je baka radila, vodila djecu na treninge na plus 32 stepena i to autobusom. On nije imao vremena ni da ih odveze kolima. Ne znam stvarno šta taj čovjek radi. Uostalom, to mene uopšte ne treba da zanima. Mene samo djeca zanimaju, zanima me ko se brine o njima, kako su – izjavila je Tanja za SCANDAL!.

(Svet-scandal)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI