DUŠAN MOLIO TANJU DA OSTANE U AUSTRALIJI, PJEVAČICA GA ODBILA

Bivši suprug Tanje Savić istako je da ih sve voli, a ona otkrila detalje susreta sa sinovima.

Tanja Savić je konačno nakon 15 mjeseci uspjela da svoje sinove dovede u Srbiju, nakon što ih je otac Dušan odveo u Australiju.

Pjevačica je sa sinovima stigla na aerodorom u Beogradu gdje su je sačekali članovi porodice, te su se svi zajedno luksuznom limuzinom uputili u Smederevo gdje će pjevačica živjeti u novom domu sa svojim nasljednicima.
Kako prenose mediji Dušan je Tanju navodno molio da sa sinovima ostane u Australiji, obećavao je da će se promijeniti, da više neće imati ispade i biti ljubomoran, ali ga je ona ignorisala. Navodi se i da pjevačica ne može da zaboravi šta se sve izdešavalo, kako je bez njenog znanja odveo sinove na Gold Kost i čak često branio da komuniciraju s njom.

Ovim povodom oglasio se i Dušan, koji je donedavno isticao da je podnio zahtjev za razvod braka od Tanje.

Volim ih sve troje više nego išta, želim da budemo svi zajedno što prije, kao što bi trebalo“, rekao je Jovančević.

Tanja je u razgovoru za medije otkrila detalje susreta sa sinovima poslije godinu i po dana.
Agonija je gotova. Bilo je mnogo uzbuđenja, suza, sreće. Djeca su emotivno reagovala kada smo se sreli, ali ne mogu da objavim snimak zato što smo bili u sudu. Kada sam ih vidjela, rekla sam im: ‘Gdje ste do sad? Porasli ste’. Oni su samo ponavljali ‘mama, čekali smo te. Gledali smo kada ćeš da dođeš’. Bili su mnogo uzbuđeni”, rekla je Tanja, a zatim je upitana da prokomentariše Dušanovu izjavu i želju da budu svi zajedno.

“To je njegovo mišljenje. Ne bih da komentarišem Dušana, ne bih da se pomirim s njim. Još ne znam proceduru za viđanje djece, ali sigurno ne želim da ih odvojim od oca, želim da budu sretni. Nije bitno kakve su okolnosti. Neću im uskratiti kontakt sa ocem”, rekla je ona.

(Mondo)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI