Dušan Jovančević stiže iz Australije da tuži Tanju Savić!

Borba za starlateljstvo između Tanje Savić i njenog još uvijek zvaničnog muža Dušana Jovančevića, po svemu sudeći, još uvijek nije završena.

Iako su sinovi početkom ljeta po nalogu suda iz Australije vraćeni pjevačici, njen suprug uskoro dolazi u Beograd gdje će pred našim državnim organima pokušati da vrati nasljednike. On sa timom svojih advokata pokreće proces za zajedničko starateljsvo nad djecom.

Kako pišu mediji, Dušan je pripremio dokazni materijal koji će iznijeti tokom spora i pokazati da je on roditelj koji brine o djeci na pravi način i da ne zaslužuje da bude odvojen od mališana. On na to ima pravo jer djeca, ali i on su državljani naše zemlje.
– Dušan je očajan što je razdvojen od sinova. Trudi se da sa Tanjom bude u koliko je moguće dobrom odnosu zbog djece da bi mogao da ih čuje i vidi bar preko video poziva. Uskoro dolazi u Beograd da dokaže kako zaslužuje da i on ima podjedanko prava da bude staratelj sinovina. Tanji to nikako ne odgovara jer ona smatra da nasljednici treba da budu sa njom. Biće tu još problema između njih – tvrdi izvor blizak porodici Savić.

Tim povodom oglasio se i Dušan:

– Ja sigurno neću od svoje djece da odustanem. Boriću se za njih. Boriću se za pravdu i istinu dokle god sam živ. Radim na tome stalno. Lopta se već kotrlja. To je spor proces, ali tako ide.

On je, podsjetimo, početkom juna predao papire za razvod braka, ali spor još uvijek nije završen. Njih dvoje posljednjih nekoliko godina nisu uspjeli da nađu zajednički jezik i riješili su da stave tačku na svoj brak, dok Tanja želi sama da vodi brigu o njihovim nasljednicima. Savićeva izbjegava da odgovara na naše pozive i poruke, ali je zato na društvenim mrežama i te kako aktivna gdje često šalje poruke upućene bivšem mužu:
– Nije razvod tragičan. Tragično je ostati u nesretnom braku i djeci davati pogrešan primjer o ljubavi. Meni su djeca najvažnija – napisala je nedavno Tanja.

(Nadlanu)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI