Duetska pjesma Irene Jahović i Josipa Matića odlično prihvaćena kod publike: Pjevači najavili zajedničku američku turneju (VIDEO)

Najavljeni duet “Milo moje” Irene Jahović i Josipa Matića ekskluzivno je objavljen i sa velikim oduševljenjem primljen kod publike.

Mišljenja kolega i publike je da je pjesma odlična i zasigurno će se pjevati na nastupima, a s obzirom da je Matić na našem portalu već najavio američku turneju sa Irenom sigurni smo u to.

I Irena i Josip iako žive na dva kraja svijeta su se potrudili da svako svoj posao odradi besprijekorno što se može čuti u pjesmi. Ovaj duet je pun pogodak kada su u pitanju njihovi glasovi.
Podsjetimo, pjevač je autor muzike i aranžmana za “Milo moje”, dok je Nijaza Juklo zajedno sa njim pisala tekst numere. Da spomenemo i ostale saradnike na pjesmi: Saksofon odsvirao Bertan Kominov, gitare Miha Meglić, prateći vokali Irena, Josip i Lidija. Irena je svoj dio pjesme snimala kod poznatog Murisa Hubjera u studiju MSN Chikago, dok je Josip snimao u studiju Apollo Željka Mladenovića koji je uradio mix mastering.

Da bi pjesmu što bolje približili publici Irena i Josip će snimiti i spot te tako još više dočarati ljepotu ovog dueta.
(Estradnjaci.ba)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI