DRUG IVE GRGURIĆ ZAVRŠIO U MODRICAMA: Tomović ga je udario tri puta u glavu, a sprema mu se tužba!

Dino Subašić ušao je u rijaliti kao prijatelj Ive Grgurić, a nakon nekoliko minuta nastala je prava drama – Vladimir Tomović ušao je u žestok sukob sa njim, nakon čega ga je ostavio rasječenog i modrog


Kako se navodi, Tomoviću se sada zbog napada sprema tužba i “nikako mu nije mjesto u rijalitiju”.
 – Jedini cilj mog ulaska bio je taj da pružim podršku svojoj prijateljici koju neizmjerno volim. Teško mi je da gledam nepravdu. Ne volim dvolične ljude, a Ivi svašta rade iza leđa i prave od nje nešto što nije. Predstavljaju je na ružan način, pišu laži, izmišljaju afere. Nije to zaslužila –  rekao je Dino na početku intervjua, a onda je otkrio i detalje kako je došlo do sukoba.

 – Svađa je započela jer je konstantno vrijeđao Zagreb, Hrvatsku i fudbalske klubove. Vrijeđao je Ivu koja je moja slaba tačka pa sam ga pitao – Da li znaš šta je kodeks navijača? S tom rečenicom sam htio da mu dam do znanja da na nacionalnoj televiziji nema mjesta za mržnju. Nisam namjerno provocirao, ali sam mu htio da mu dam do znanja da nije u redu to što radi –  tvrdi nesretni momak.


– Primio sam nekoliko udarca. Tri u glavu. Rasjekao mi je usnu, ali brzo je stiglo obezbjeđenje i spriječilo je katastrofu –  ispričao je Dino koji je odmah nakon izlaska iz “Zadruge” otišao u bolnicu.

Trebalo bi da obavi još nekoliko pregleda, a masnice su, kako kaže, vidljive.

 – Dobio sam informacije da je isto veče napao jednog učesnika i ‘zaradio’ diskvalifikaciju. Majka mi je još uvijek u šoku –  dodao je Dino.

Poruke podrške stižu sa svih strana, a Instagram mu je “zatrpan” komentarima.
 – Spremam tužbu jer takvim ljudima poput Vladimira treba stati na kraj. Nije njemu mjesto u rijalitiju jer to prate djeca koja imaju deset godina. Hvala svim ljudima na podršci –  zaključio je Subašić.

(Informer)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI