Dragana prvi put u Zadruzi ispričala životnu priču: Molim se za očevo pokajanje jer je ubio čovjeka

0
11

Manekenka Dragana Burmazović sa cimerima u rijalitiju prvi put podijelila je svoju životnu priču, a još prije ulaska u “Zadrugu” saznalo se da nije imala ni malo laku sudbinu. 

Naime, bila je u toku je “Igra istine”. Pitanje je postavila Ana Bulatović.

– Šta ti misliš ko je napisao pjesmu za Maju – glasilo je pitanje za Đedovića.
– Vladimir Tomović – rekao je Đedović i postavio pitanje:

– Čuo sam sve o onome što nisi ti htjela da kažeš ono što si pričala sa mnom i Marijom i sada bih volio ako možeš to javno da kažeš – pitao je Marko Draganu Burmazović.

– Je l možeš ti da kreneš, a ja ću da nastavim – rekla je Dragana.

– Sve što je izašlo je da je jedan čovjek nastradao od strane tvog oca, a on je dao bubreg tvojoj sestri – krenuo je Đedović.

– Prije ulaska ovamo svi ste me pitali da li ima nešto što ne želi da se iznese, ja sam rekla da je to ta priča, ja nisam htjela da pričam o tome zbog svoje porodice i zbog svoje sestre i neću iznositi detalje. Moja sestra ima problema sa bubrezima, zbog mojih mi je najžalije. Imam 5 sestara, jednoj su prije 14 godina stali bubrezi, 2006. godine su joj stali bubrezi, 2007. godine otac je ubio tog čovjeka od kojeg je sestra moja dobila bubreg. Sretna sam bila to su me podigli da ispadam u nedjelju, da ne bih potegla ovu priču. Najžalije mi je što moji ovo slušaju. Moj otac je ubio tog čovjeka, a samo on zna što je to uradio, on je jako prijeke naravi – pričala je Dragana.
– Alo bre ne moraš to da pričaš, niko ne može da te tjera. Koga boli ku*ac, to je njena stvar – ustao je Janjuš.

– Nas milioni prate ovdje, ja nisam željela o tome da se priča. To jeste istina, on samo to zna, ja nemam odnos sa njim da mi to kaže. On priča da je to bila samoodbrana. Moji roditelji su bili kod njega (čovjeka koji je dao bubreg Draganinoj sestri) u gostima, i tada je moj otac bio grublji prema mojoj majci, a taj čovjek je ustao da je zaštiti i njemu je to zasmetalo. Otac je njega ubio poslije par dana. Ja ne smijem da se suprostavim kada on bije moju majku, jer je on takav čovjek. Njemu u brak niko ne smije da se miješa, pa čak ni ja kao dijete. Moji se nikada nisu razveli, moj otac je 2007. godine otišao u zatvor, dobio je 14 godina, odležao je 12 godina, ja njega ne opravdavam nijedne sekunde. Meni je žao tog čovjeka, ja sam imala 9 godina kada se to desilo, a tog čovjeka se sjećam – otkrila je Dragana.

– Molim se za njegovo pokajanje, i teško mi je jer on ne zna kakvo ja mišljenje imam o ovome, ne želim da mi zamjeri, on se vratio a majka i on su zajedno, i nadam se da se promijenio. Biće mi teško da se po izlasku odavde suočim sa njim jer nikada o tome nismo pričali – ispričala je Dragana.
(Kurir)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI