DRAGANA MITAR IDE OD JEDNOG DO DRUGOG U ZADRUZI 3,EVO ŠTA KAŽE NJENA MAJKA!

Dragana Mitar je jedna od najkomentarisanijih učesnica trenutno aktuelne “Zadruge 3”, a to posebno smeta njenoj majci.
– Ne prija nam sve ovo što se dešava, naravno, ali dijete je, što se toga tiče, za sada bezbjedno u smislu da ne gleda, niti komentarišemo niti se o tome priča, pričamo o nekim dnevnim obavezama oko toga, šta kako, a konkretno šta se događa, mislim da je toliko zbunjena, toliko je tim Tomovićevim nekim napadom, da tako kažem, pod navodnicima, da koristi ranjenu ženu, u smislu da je povrijeđena, sluđena, i on koristi taj trenutak slabosti gdje će joj napraviti još veći pakao od života. Mislim da treba da se skloni od nje – izjavila je Jadranka za Pink.rs.

– Vjerujte mi da bar pola stvari, 50 posto sam prvi put čula, jer svako ima dovoljno godina da ima svoj život u rukama. Nije htjela nikome, mislim na nas roditelje, nije htjela da se povjerava jer uglavnom, nekako joj se ne sviđa ono što od nas dobije, uglavnom tjera glavom kroz zid, ja kao majka sam se trudila da malo uči i na tuđim greškama, iskustvo i inteligencija je bitna da bi čovjek mogao nešto da nauči na tuđim greškama, da se ne slomi sve na njenim leđima, međutim, ona je toliko bila samouvjerena, hrabra, tvrdoglava, pa nek je i na njenu štetu, ne znam da li je to zato što je Jarac u horoskopu, ne znam, ali znam da ne sluša nikoga, sve ovo što je uradila… Ja sam jednom prilikom nažalost morala da se uključim kad je bilo problema sa Sinišom, isto mislim da sam u suštini tim intervjuom pokvarila možda ili razjarila Sinišu još više sa tim, ali ja, vjerujte, to nasilje koje ne vidi niko kad se dešava u četiri zida ne mogu da podnesem, a toliko slušamo o tome i toliko nas bombarduju, vidite i sami, morala sam tu da progovorim, poslije toga se prašina slegla i ništa se nije dešavalo. Kada sam je sada pitala za ovu Zadrugu, za ulazak, pitala sam je “Da li si sigurna da si psihički spremna, da li si svjesna da mogu da se naprave priče, da uđe ovaj ili onaj i tako dalje, a ovamo imaš dijete koje je toliko prepametno, nije što je naše, ali to je tako veliki čovjek u malom djetetu, dijete bi moglo da upiše prvi razred, tako su nam rekli u vrtiću, a ima pet godina. Tako da, trenutna situacija, ja mislim da gospodin Crnogorac koristi priliku i mislim da je jako veliki manipulator, znam šta je uradio u prošloj sezoni sa djevojkama, znam da ima isključivo tu njegovu ulogu da igra igrice i da naravno naskače na one koje su slabe i ranjene, znate ranjena ptica, hvata se za sve i svašta – dodala je Draganina majka, pa zaključila priču onim što zna o kćerkinom odnosu sa Edisom.
– Znam samo 50 posto, ne znam njihove riječi i dogovor, ali vidim djela. Otkako se taj gospodin spominje, sve vrijeme i u prošloj Zadruzi i kad je izašla, znam da je bio uz nju, da ga Jovan obožava i da je predivan, to meni govori, ja vidim da ga je dijete prihvatilo, ja sam rekla da ne želim da dijete upoznaje sa bilo kim, na stranu, otac će uvijek biti privilegija kad god želio, nikakve one zabrane i druga sr** da izvinete, otac je otac, vaša priča se završila, ako ste prestali da budete supružnici, niste prestali da budete roditelji. Ne možemo sad puj pike ne važi, ja mrzim ženu, pa ću sad marš napolje i dijete i više ne postoji, ej, ako je zakon takav, onda stvarno treba pobiti te koji tako naprave i baš me briga. Za ljubav je potrebno dvoje, kao i za mržnju. Zaista ovo sada u čemu se Dragana našla ja sam razočarana, očajna, jedino Mića tamo razmišlja kao ja. Njoj očigledno treba neki zemljotres, da ne kažem šamarčina da se osvijesti. A to je ono što ja ne znam, šta je to što se kod nje sada lomi, koči, da kaže stani malo, da odbije manipulatora, a to da se on zaljubio u roku tri dana, to može da priča svojoj mami. Ona mu je u video pozivu rekla da se odmakne od Mine, on je odmah poslušao, jak čovjek od 40 godina.

(Pulsonline)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI