DRAGANA MIRKOVIĆ ZAKAZALA KONCERT NA UŠĆU

Dragana Mirković sprema spektakularni koncert, i to na Ušću. Ovaj dugoočekivani nastup Lučeta iz Kasidola organizuje menadžer i producent Saša Mirković.

Njih dvoje su se proteklog vikenda sastali u njegovoj produkcijskoj kući i dogovorili se o svim uslovima. S obzirom na to da Mirković posjeduje rasvjetu, ozvučenje, kao i najveću binu u Evropi od 46 metara za velike koncerte, pjevačica će po svemu sudeći imati najbolju vizuelno-scensku podršku. Koncert je planiran za ljeto slijedeće godine, a karte će već u maju biti puštene u prodaju.

Ovim povodom oglasio se producent Ace Lukasa koji je indirektno i potvrdio naša saznanja:

– Dragana je moja stara prijateljica i u narednom vremenskom periodu ćemo vas blagovremeno obavijestiti o svim detaljima, ali gdje ima dima, ima i vatre. Saradnja je na obostrano zadovoljstvo i to što ona i ja budemo uradili biće nešto neviđeno kod nas. Uz dužno poštovanje mnogih estradnih umjetnika, ali samo Dragana i Lukas imaju tu moć da napune velike hale, Ušće, Arenu, fudbalske stadione – poručio je Mirković.

S druge strane, folk zvijezda je na svom Instagramu obavijestila svoje fanove da za njih priprema nešto veliko:
– Tako to mi Mirkovići – napisala je ona i podijelila zajedničku fotografiju na njenom storiju.

Inače, Mirkovićka je jedna od rijetkih pjevača sa estrade koja može da napuni veliki prostor, a njeni koncerti su uvijek bili posjećeni, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Na posljednjem koncertu koji je pravila u Areni, muzička zvijezda je pjevala više od četiri sata i to bez prestanka, a ni tada je publika nije pustila da siđe sa scene.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI