Dragana Mirković o druženju sa Brenom: ”Samo ona i Vesna nisu bile ljubomorne na mene”

Dragana Mirković jedna je od rijetkih pjevačica sa naše scene koja se može pohvaliti da ima mnogo iskrenih prijatelja na estradi.

Već decenijama svojom najboljom prijateljicom smatra kolegicu Lepu Brenu ali se zbog brojnih obaveza i različitom mjestu prebivališta rijetko viđaju.

Ipak, kako prošlo tako i ovo ljeto uspjele su da provedu zajedno, pa su se zajednički dani u Monte Karlu pretvorili u pravu feštu- Poslije dužeg vremena imale smo dosta vremena da pričamo zajedno o svemu, da se družimo i uživamo. Prisjećale smo se mnogih emotivnih trenutaka u našim životima. Naročito vremena kada je postala mama a ja bila slobodna djevojka pa sam stalno bila sa njom- ispričala je Dragana za Grand news.
Sve što su mogle da dožive, od lijepih do ružnih trenutaka, doživjele su zajedno, a ono što je najvažnije je da se nikada nisu gledale kao konkurenciju- Ja kada sam se pojavila na sceni Brena i Vesna Zmijanac su bile najpopularnije. Ni jedna ni druga nisu bile ljubomorne, i zašto bi bile, već me prihvatile. Evo pitajte Vesnu kako me je hvalila i govorila da ću lom da napravim sa karijerom.

(Grand.online)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI