Dok se Nadežda bori za njihovog sina, Toma je stravično ponižava: Sa Paulom smislio imena za djecu

0
23

Ono što je već nedjeljama jedna od glavnih tema u Bijeloj kući, jeste upravo veza Paule Hublin i Tome Panića koji napolju ima nevjenčanu suprugu Nadeždu Biljić sa kojom ima sina Longa
Upravo su  iz tog razloga Toma i Paula gostovali u  radio emisiji “Delegati”, koju vode Janjuš i Car i tu ispričali  o svom odnosu.

– Zovem je “ljubav”, odavno nisam bio zaljubljen, budi u meni slobodnijeg dečka. Kad popijem sa njom, ne budi agresivnost. U našem preduzeću cvjeta cvijeće – rekao je Toma.

Kazao je i da planira da razgovara na Nadeždom kada bude napustio imanje, ali da željno iščekuje da vidi sina Longa, 12. marta, kada mu je rođendan.

Naravno kad izađem, obavićemo razgovor, ne znam da li će biti odmah, to ne zavisi od mene. Moraću da vidim svoje dijete, 12. marta mu je rođendan. Nadam se da će da mi dovedu sina da ga vidim. Janjuš to zna – rekao je Toma.

Njih dvoje su otišli toliko daleko kada je odnos u pitanju, pa su progovorili o tome da su pričali i o trudnoći.

– Pričali smo nešto i pitam je šta bi da ostaneš trudna, ona kaže ostavila bi cigarete – rekao je Toma, a na to se nadovezala Paula i rekla koja imena su planirali da daju djeci:
– Radila sam neke, nešto da vidimo, kog će spola biti dijete, meni prvo muško. Imena za djecu, mušku – Gal, Kron Aleksandar… Curica – Atila.

(Telegraf)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI