ĐOLE SNIMA FILM O ĐOGANIJEVIMA, A EVO KAKVU ĆE ULOGU KIJA KOCKAR IMATI U SVEMU TOME!

Kija Kockar se nedavno srela sa Đoletom i Vesnom Đogani u bekstejdžu snimanja jedne emisije, a, na iznenađenje mnogih, oni su se izgrlili, izljubili i popričali kao sav normalan svijet.

Podsjetimo, oni su u prošlosti u nekoliko navrata upućivali “otrovne strelice” jedni na račun drugih, ali se naposlijetku sve iskristalisalo, te je denser nekoliko puta izjavio da bi prije snimio duet sa njom nego sa bratanicom Lunom Đogani.
Pred kamerama emsije “IDJHOT”, Đole je spomenuo dokumentarni film koji snima o grupi koja je cijelu ovu familiju vinula u svijet domaćeg šou-biznisa, te ga je Kija šaljivo upitala kakvu će ona ulogu imati u svemu tome.

– Nema te za sada u filmu, ali te može biti. Doduše, montiranje je gotovo – odgovorio joj je Đogani.

– Vidjela sam dijelove filma i to izgleda zaista sjajno. Naježila sam se. Vidjela sam i taj čuveni dio o kom se toliko priča i ne bih to mnogo komentarisala jer svakog od nas možeš uhvatiti u momentu kada se ne ponaša onako kako se ponaša inače. Ipak, kada te neko kontinuirano snima mjesecima, kao njih sada, onda se jasno vidi ko je kakav – osvrnula se Kockareva na Đoletovu najavu scena koje će pokazati pravu istinu o braku Anabele Atijas i Gagija Đoganija.

(Pulsonline)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI