ĐOLE O GAGIJU: On nema od čega da živi, a u Zadruzi se ponaša kao mula!

Đole Đogani progovorio je o svojim kolegama, a jedna pjevačica posebno ga je naljutila.

U pitanju je Milica Pavlović o kojoj Đole nema lijepo mišljenje.
– Evo, ova Milica Pavlović što glumi da je najjača zvijezda na svijetu, stavi naočare i ne vidi nikog. Pa, vidjela si kolege Đoganija i Vesnu! Skini naočare, javi se – šokiran je bio Đogani.

Đole je prokomentarisao i ponašanje svog brata Gagija u rijalitiju.

– Evo, recimo, mislite li da je ovo u “Zadruzi” moj brat Gagi? Pa nije on tako miran. Sad jedva da nešto kaže, baš me nervira. Gukni! Kaži nešto! Dođe mi da udarim televizor. On nije pod sedativima, samo ima neke rupe zbog starog života, ali nije takav. Samo gleda da mu prođe mjesec po mjesec. Ne bih ja sad da se on bije, al’ malo nek se razdrma. Daj, kaži nešto, ispričaj priču, a ne kao mula neka – rekao je Đole i dodao:
– On je izabrao da bude miran jer je svjestan da jedino tako može da zaradi novac, ali ja bih više volio da pokaže svoj stav, pa nek’ je i glupost… Pa, zar Miljana Kulić govori pametne stvari, a ipak dominira. Nije on naučnik, pa da mu neko zamjeri. Ljudi žele dnevnu zabavu, smijeh, glupost. Pare su mu neophodne, on nema od čega da živi. Ništa ne radi, nema nikakve nastupe. Rijaliti mu je bio jedini izlaz.

(Srbijadanas)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI