Djevojka sa kojom se viđa Aca tvrdi: Tukla sam se sa Lukasom!

Drugog dana Božića, tačnije 8. januara oko 4.30, Aca Lukas je napravio skandal u Crnoj Gori kada se potukao sa svojom djevojkom, izvjesnom Nikolijom Ninom Lačević, koja je porijeklom iz Podgorice. Lukas i atraktivna brineta su se prvo žestoko posvađali, nakon čega je došlo i do fizičkog okršaja u jednom poznatom budvanskom hotelu.
Naime, Aca i Nina se viđaju od januara prošle godine isključivo u Crnoj Gori jer je Lačevićevoj zabranjen ulazak u Srbiju. Ovaj incident se dogodio poslije njegovog nastupa. Dobili smo potvrdu iz hotela, a detalje te večeri za Srpski telegraf je ispričala Nina lično.

– Nije mi prijatno da govorim o tome, ali pošto se Lukas ponio neljudski prema meni, objasniću o čemu se radi. On je doputovao kod mene početkom nedjelje i zajedno smo bili na njegovom nastupu u Nikšiću. Dan poslije smo otišli u Budvu, gdje je takođe imao tezgu. Sve je bilo u najboljem redu do trenutka kada je trebalo da krene na nastup. Nije mu se radilo, pa sam mu poručila: “Ajde, bre, ne mogu ja umjesto tebe da pjevam”. Bio je nervozan jer ga je bolio želudac, a i ja sam bila malo nervozna pošto nisam htjela da idem, ali, eto, krenuli smo i on je počeo da pjeva. U pauzama mi je prigovarao da sam previše ozbiljna i da ne gledam u njega dok nastupa – priča Nina za naš list i dodaje kako je svađa među njima počela tek poslije Lukasovog nastupa.
– U bekstejdžu mi je rekao: “Ozbiljno si mi pokvarila nastup”. Na to sam mu uzvratila: “Šta si ti mislio, da ćeš ti okom, a ja skokom. Ako si navikao da sve cure jure za tobom, da ti padaju pod noge, mole, ja nisam takva”. Nisam željela da slušam njegovo prigovaranje, pa sam otišla u auto da ga sačekam. Kad smo stigli u hotel, rekao mi je da se zbog takvih stvari svađao sa ženom i da ne treba da se ponavlja istorija. Podsjetila sam ga da je on zvao mene, a ne ja njega i da ne izigrava dripca i mangupa. Počeo je da se dere, a ja sam ga upozoravala da snizi ton. Tada me je odgurnuo i pala sam na ladicu pored kreveta. Nastavili smo da se svađamo, udaramo jedno drugo. Njemu je toliko pozlilo da mu je išla voda na usta, uplašila sam se da nije epi-napad, pa sam mu dala gazirani sok da popije. Ubrzo je došla policija, a ja sam u stanici rekla da smo imali verbalni okršaj jer mi ga je bilo žao, pošto me je do tamo preklinjao da ga ne optužim zbog toga što već ima problem sa nasiljem. Nisam htjela da ostanem sa njim, pa sam se vratila u Podgoricu. U putu sam povraćala, pa sam otišla direktno u bolnicu i uradila ljekarske preglede – kaže Nina.

Međutim, atraktivna brineta se predomislila, pa je ipak odlučila da podnese prijavu protiv folkera.

– To je zaslužio jer je ispao đubre. Nije bilo potrebe da se tako ponaša. Sve smo mogli da riješimo. Nije bilo potrebe da se tako bacakamo po podu i da dolazi policija. Mi se svađamo, mirimo već godinu dana, ali ja neću da trpim njegove budalaštine – poručila je Nina.

Nakon ovih Nininih riječi i optužbi pokušali smo da stupimo u kontakt sa Lukasom, ali se on do zaključenja ovog broja nije javljao na pozive niti je odgovarao na naše poruke.

Nina je članica ženske bande

Nikolija Nina Lačević je odranije poznata policiji kao članica takozvane ženske bande, koja je jedno vrijeme harala Podgoricom. Grupa djevojaka, među kojima je bila i Nina, dobila je na popularnosti kada se u javnosti pojavio snimak na kom ženska banda maltretira djevojku, a prema pisanju medija, privođena je za posjedovanje droge i krađe. Inače, Nikolija je deportovana iz Beograda nazad u Podgoricu kada je trebala da se sastane sa hrvatskim biznismenom Sukijem. Tom prilikom oduzeta su joj dokumenta i vraćena je za Podgoricu.

Modrice dokaz sukoba!

Nina Lačević dostavila je redakciji Srpskog telegrafa fotografije na kojima se vide ozljede koje ima na tijelu, a za koje tvrdi da su nastale u okršaju sa Lukasom.
– Ja sam u šoku, i ranije smo se svađali, ali me nije udario – rekla je Nina.

(Republika)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI