Đedović raskrinkao Miljanu: “Donijela je od kuće lažan test za trudnoću!”

0
3

Gledaoci su imali priliku da sinoć postavljaju pitanja zadrugarima, a njih je zanimalo da li je Miljana Kulić izmislila priču o trudnoći da bi privukla Zolu?
– Da ja sam uradila test i pokazao je dvije crte, ali to je bila greška! Hvala Bogu što je tako da nije pozitivan, a ja sam uradila još deset testova i ne treba mi drugo dijete posebno sa ovim čovjekom. Meni je tada prošlo kroz glavu šta ću da radim, ako jesam i drago mi je da nije tako, a da sam bila trudna ja bih uradila abortus – rekla je Miljana.

– Što se tiče onih poruka ja nisam vjerovala, ali znam da ih je on pisao! A da sam ostala trudna, otišla bih na kiretažu pa makar to bilo i deseti put, daleko mu lijepa kuća – dodala je Miljana.

– Ja sam razumio da se on plaši, ali sam bio siguran da je trudna jer nam je rekla, da oni imaju često odnose i da završava u nju, ali nakon tog testa je situacija kakva jeste. Mislim da je ona donijela od kuće pozitivan test kako bi napravila ovdje pakao Zoli. Ona je taj test koristila i napolju, kako bi ga ucjenjivala i slala je slike tog testa njegovim drugarima – rekao je Marko.
– Desila se situacija napolju da je mojim drugarima slala slike lažnog testa, ali ja nisam vjerovao i istina je bila da je lagala. Ona ovdje iznosi laži, i sve izmišlja, ali ona je ta koja se time bavi i ja završavam priču sa njom – rekao je Zola.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

(Srbijadanas)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI