Đanija žena izbacila iz kuće, a evo i zbog čega!

Radišu Trajkovića Đanija iz kuće je izbacila žena Slađa nakon što mu je u kolima pronašla vibrator! Supruga popularnog pjevača šokirala se kada su joj zaposleni u auto-perionici predali dildo, koji je bio skriven u gepeku njihovog porodičnog automobila

– Slađa nije ni slutila šta se nalazi u kolima koja voze i ona i njen muž Đani. Neprijatno se iznenadila kad se vratila po auto u perionicu, a momci su joj u kesi predali vibrator koji su našli u prtljažniku. Mislila je da je u pitanju šala, a kad su joj zaposleni nekoliko puta ponovili da su ozbiljni, pozelenila je! Uzela je kesu sa dildom, bacila je u kola i ljutito otišla kući da se obračuna sa Đanijem – priča naš dobro upućen izvor.

On dodaje da je Slađa doživila fras jer se izblamirala u komšiluku, ali i zato što joj nije bilo jasno šta će njenom mužu vibrator.– Čim je uletila u stan, počela je da viče na Đanija. Izvadila je vibrator iz kese i gađala ga! On se smijao kao lud, bila mu je zanimljiva njena reakcija. Pokušao je da joj objasni kako je dildo završio u kolima, ali od njene galame nije mogao da dođe do riječi. Rekla mu je da će da ga odrobija, glavu da mu razbije, da je idiot… Na kraju ga je uhvatila za ruku i bukvalno ga izbacila iz stana – priča nam izvor blizak paru.

Kad je Đani shvatio da je vrag odnio šalu i da ga žena ne pušta u kuću, otišao je u hotel, gdje je prenoćio.

– Pokušavao je da pozove Slađu da se izmire, ali ona nije htjela da ga čuje. Tek sutradan je uspio da je odobrovolji i dođe kući. Objasnio joj je da dildo nije on kupio, već da je njihov prijatelj to seksualno pomagalo pazario za svoju djevojku i da ga je zaboravio u kolima – priča izvor.
Tim povodom pozvali smo Slađu, ali ona nije željela mnogo da priča o ovom skandalu.

– Da nisam ozbiljna žena i da nemam troje djece, dala bih vam urnebesan komentar. Mom mužu ne treba vibrator! On ima pozamašan polni organ – rekla nam je kroz smjeh Slađa.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI