Dirnuće vas do srži dok je slušate: Irena Jahović objavila pjesmu posvećenu ocu, a toliko emocije nismo odavno osjetili (VIDEO)

0
227

Stigao je veliki hit, saglasna je publika poznate pjevačice Irene Jahović koja je objavila dugoočekivanu pjesmu “Pamtiću te oče”.

Jedna od najemotivnijih pjesama, istinita priča o ocu koji je bio poznati harmonikaš nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Toliko emocije u jednoj pjesmi nismo dugo čuli. Irena je ovu pjesmu poklonila čovjeku koji joj je bio veliki životni oslonac u njenom životu, svom ocu Miki Mihailoviću.

-Veoma teško mi je bilo dok sam snimala pjesmu, jer ovo je istinska ljubav, sjećanje, žal za nekim ko ti je toliko značio. Sigurna sam da će se mojoj publici svidjeti pjesma, već imam ogroman broj poruka iz cijelog svijeta podrške, pohvala, jer svi su se našli u ovoj pjesmi, i svakoga je dirnula, kaže Irena.
Tekst je pisala već dokazana autorica Nijaza Niki Juklo, a muziku uradio poznati harmonikaš Mićo Radovanović koji je sa svojim orkestrom odsvirao kompletnu numeru.

Pjevačica je pjesmom dočarala tu ljubav prema svojim roditeljima, jer da spomenemo i to da se i njena majka Enida Kurbašić Mihailović 40 godina bavila pjevanjem.

(Estradnjaci)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI