Denis Rapkić otvoreno optužio Almir M & Tribun band: Evo i zašto!

Pjevač Denis Rapkić je neko ko će uraditi sve za svoju publiku, proputovati sa jednog kraja Amerike na drugi za njega nije ništa kada su u pitanju ljudi koji ga vole slušati i uživaju u tome.

Našem portalu je bila interesantna Denisova objava na fb gdje je napisao:

-Moram da kažem, da sam ponovo “Počašćen” pozivom na 12.-tu Motorijadu, u ( Twin Falls-Idaho ). Ljudi, vjerujte mi na riječ, da je ovaj skup, jedan od najljepših dogadjaja u mom životu, a prošao sam ( sito i rešeto ). Ovdje te niko ne pita…Ko si? Šta si? Odakle si??? Ovdje samo važi… JESIL’ RAJA…ILI NISI… Dakle, Septembar 3.-5…. SVI BAJKERI i Izlizane traperice, jakne, čizmice…Usijane kacige, kožne torbice… LET’S RIIIIDDDDEEEEEEEEEE!!!!! TWIN FALLS IDAHO!!!!! LET’S ROCK!!!!

http://

Da saznamo više o ovom događaju pozvali smo Denisa koji je direktno našao “krivca” za njegov nastup na motorijadi, te nam otkrio:
Almir M & Tribun Band su najveći krivci  što sam pozvan da pjevam na najvećoj bosanskoj motorijadi u Americi. Zbog pandemije i situacije, njima nije bila odobrena viza za USA, tako da je brat Admir meni učinio veliku uslugu i rekao menadžerima da jedino ja mogu to odraditi. Nazvao me, i kao pravi kolega i brat, ugovorio mi koncert o kojem ja nisam imao pojma, kaže iskreno Rapkić.

(Estradnjaci)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI