David se rasplakao i priznao da se boji Čabarkape!

David Dragojević priznao je u suzama pred svojim cimerima iz Zadruge da se plaši Aleksandra Čabarkape.

Dragojević je raskinuo svoju vezu sa Aleksandrom Subotić i uplovio u romansu sa Anom Korać, samo dan nakon što je njegova partnerka diskvalifikovana iz rijalitija zbog fizičkog napada na Minu Vrbaški.
David je jasno stavio do znanja Aleksandri da ne želi više vezu sa njom i da se iseli iz njegovog doma u Veterniku. Iako ona to nije željela i imala potpunu podršku Biljane Dragojević, ipak je krajem prošle nedjelje napustila vojvođanski gradić i vratila se u Beograd, odnosno u Kaluđericu.

Učesnicima Zadruge bilo je čudno da je tek tako izbacio Aleksandru i Magdalenu iz kuće u kojoj su živjeli dvije godine, a on se tada rasplakao:

– Nisam bio za to da Magdalena bude kod moje majke dok smo Aleksandra i ja bili u Zadruzi. Ni Biljana nije bila oduševljena tom idejom. Razmišljao sam o tome šta bi onaj čovjek mogao da uradi, brinuo sam da nešto ne napravi mami ili našoj kući, otkud znam. Aleksandra je insistirala da bude u Veterniku, a ne kod oca Karađorđa, jer je on dugo bio kod oca u zatvoru i socijalna služba bi mogla da reaguje. Na kraju sam ubijedio majku da pristane – rekao je David.

Ostali učesnici rijalitija su se složili s njim i naveli da je s razlogom bio zabrinut, jer je boravio u zatvoru, a prošlog ljeta je čak imao i fizički obračun sa Aleksandrom:

– Pa da, nije mi svejedno – dodao je on.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI