Darko Lazić podrzao rođenog brata u pjevačkim vodama! (VIDEO)

Darko Lazić prvi put je nakon teške saobraćajne nesrećne, koju je doživio krajem oktobra prošle godine, sjeo u automobil na vozačevo mjesto i uzeo volan u ruke.
Međutim, nije mogao da vozi jer mu je oduzeta vozačka dozvola, već je to uradio na parkingu jednog hotela samo za potrebe snimanja. Folker se oprobao kao glumac u spotu za novu pjesmu Hopa cupa benda “Dajte mi vremena”, u kom je vokal njegov rođeni brat Dragan Lazić. Folker se na na kraju video klipa pojavljuje desetak sekundi, a kadrovi su mu i više nego interesantni. Naime, atraktivne djevojke članovima benda kradu novac, a potom bježe ih hotela i ulijeću u Darkov automobil, dok ih momci jure u bademantilima. One Laziću u ruke uručuju 10.000 eura, koje on baca kroz prozor momcima od kojih su one uzele pare.

– Scena je odlična, ja sam se odlično snašao, nadam se. Neka publika procijeni. Šef benda Saša Stojanović Caki uradio je fenomenalan scenario, a moj brat brutalno otpjevao pjesmu. Kažu mi da sam dobar glumac, a to i ja tvrdim čim sam sjeo za volan. Nije mi bilo lako, ali trudim se da ispoštujem svoje prijatelje, saradnike i brata. Baš prava priča – rekao je Darko.
(Scandal)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI