Darko Lazić o raskidu sa Marinom Gagić: Ni prva ni posljednja

Nakon što su i Darko i Marina stavili tačku na vezu i javno se oglasili da je njihovoj ljubavi došao kraj, te da su prekinuli vjeridbu, Lazić je otvorio dušu za naš portal, pa je otkrio šta je to što je zapravo razlog razlaza.

– Nema tu šta da se priča mnogo, po mom mišljenju se ugasila ljubav, udaljili smo se. Marina i ja smo u super odnosima, u kontaktu smo. Imamo dijete, koje je nešto najsvetije u životu svakog. Odlučili smo oboje da je bolje da se raziđemo, to je danas saavim normalno, nema potrebe za svađom i tenzijom. Ne ide, ne ide, imamo zdrav odnos, ni prva ni posljednja- pa se osvrnuo na spekulacije posljednjih mjeseci o svadbi koja se nikad nije ni dogodila:
– Svi mi maštamo o svadbi i lijepom životu, zadesi se se nešto drugačije, bože moj to je sve život. Nisam ja izmislio toplu vodu, dešava se, ugasi se ljubav, dođe do prezasićenja.

Na pitanje zašto je zašto se Marina oglasila i rekla da su prekinuli zbog njegovog načina života, pjevač nije želio previše da otkriva, pa je na nama ostalo da procijenimo da li je iskren:

– Čuvao bih to za nas, ona je majka mog djeteta i biće uvijek na prvom mjestu kod mene, a što se tiče razloga, kao što sam rekao to je nešto moje i ne bih da pričam o tome.
(Republika)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI