Darka Lazića bivša vjerenica izbrisala kao gumicom: Započela novi život

Ljubavni život Darka Lazića oduvijek intrigira javnost, a posebno trenutna djevojka Barbara Bobak zbog koje je podjetinjio.

Iako mnogi podržavaju Darkovo bahanalisanje i ljubavnu priču sa Bobanom da nikada nije bio sretniji, mnogi ga osuđuju zbog bivše vjerenice Marine Gagić sa kojom ima sina Alekseja.

Iako se Marina isključila iz javnosti, te izbjegava da priča o bivšem partneru, ona jedine tragove ostavlja na svom Instagram profilu, pa mnogi misle da su posvećeni upravo Laziću koji se kleo u njihovu doživotnu ljubav.

„Pripremi se da ćeš u životu umirati po nekoliko puta i da ćeš se svakog puta, kao feniks iz pepela, podići. Ispočetka krenuti, učiti, disati, osjećati, hodati, misliti i voljeti. Da ćeš se rađati iznova i iznova. Svaki put iznova“,  objavila je Marina, koja se nije odvajala od Darka kada je mjesecima ležao u bolnici zbog teške saobraćajne nesreće koju je doživio.
Podsjetimo, ovaj par se razišao prije nekoliko mjeseci nakon čega je on izjavio kako je Marina željela da ga drži na kratkoj uzici, dok je ona tvrdila kako joj smeta raskalašan život koji on vodi. Ubzo nakon raskida započeo je vezu sa Barbarom Bobak koju nije dugo čuvao u tajnosti.

(Nova.rs)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI