Dara se povjerila drugaricama: „HOĆU OPET DA SE UDAM!“

0
8

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Dara Bubamara više ne krije koliko joj je stalo do novog dečka iako je on skoro duplo mlađi od nje! A kako se povjerila najbližim drugaricama, čak je spremna i da se uda za njega!

Više ni od koga ne krije koliko je sretna sa novim dečkom!

Ne smeta joj razlika u godinama, kaže da je mali pažljiv, vrijedan, imućan i sposoban, i što je najvažnije, ne smeta mu njena popularnost, tako da je u jednom momku našla sve što je ikada očekivala od muškarca s kojim je u vezi!
„Dara je kao neka klinka, toliko se zaljubila. Novi dečko je slika kako pozira onako zgodna i preplanula na plaži, onda ona to kači na društvene mreže… Ma baš oboje uživaju i ni na koga ne obraćaju pažnju”, započinje priču za SCANDAL! Darina drugarica i dodaje:

https://www.instagram.com/p/CEpJowujiAm/?utm_source=ig_embed

„Dečko je mlad, ima osjećaja za mreže i fotkanje, ali i za ekstremne doživljaje u kojima ona uživa, pa ne čudi što nam se Dara povjerila da je klinac dečko njenog života. Rekla je da mali ima energiju koja njoj odgovara. Konačno je našla nekog s kim može da pliva, skače, roni… Ona je i sama priznala da ne može ništa protiv svoje mladalačke energije, tako da nas nije iznenadila kad nam se povjerila da bi se možda i udala za malog! Ma ona je kraljica, završava drugarica i dodaje da je Darin bivši muž Milan očajan od kada je ona sa klincem u vezi!

https://www.instagram.com/p/CEof7mZFVxg/?utm_source=ig_embed
„Milan nastoji da njegov i Darin sin ne čita portale o majci i njenom dečku. Jako mu sve to teško pada i uopšte mu nije pravo.”

(Svet-scandal)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI