Dara pobjesnila zbog Vranješa i priče da ima njene gole slike, iz Dubaija mu poslala žestoku poruku!

Dara Bubamara pružila je u razgovoru za naš portal podršku Jeleni Karleuši u jeku skandala sa Ognjenom Vranješom, nakon čega su se pojavile spekulacije kako fudbaler novosadsku pjevačicu navodno ucjenjuje njenim eksplicitnim slikama!
Naime, Vranješ je navodno “zaprijetio” da će objaviti Darine gole fotografije, ali pjevačica bijesno poručuje da je sve izmišljotina.

– Ma, kakve bre moje fotografije kod njega?! On ih nema, zato što ne postoje. To je sve izmislio zato što sam podržala Jelenu. Veliki pozdrav za njega iz Dubaija – poručila je pjevačica.

S druge strane, kruži priča da je Ognjen navodno duži vremenski period slao pjevačici poruke, ali da nikada nije dobio odgovor.
– Prije skoro godinu dana, fudbaler Ognjen Vranješ počeo je da šalje Dari privatne poruke na Instagramu, ali nikada nije dobio odgovor. Prvo ga je ignorisala, jer nije ni znala ko je on, a onda kada je počeo konstantno da piše i bude naporan, morala je da odreaguje. Pošto nije htjela da mu bilo šta odgovara i daje mu bilo kakvog povoda da joj i dalje piše, odlučila se na drastičnu mjeru i blokirala ga je – ispričao je izvor i dodao da se Dara nije uzrujala zbog njegovih navodnih prijetnji.

(Telegraf)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI