Dara Bubamara: Precrtala sam Seku za cijeli život

Pjevačica Dara Bubamara je u svađi sa kolegicom Sekom Aleksić koja je zakazala solistički koncert nedjelju dana prije Dare, iako je pjevačica svoju kampanju počela mnogo ranije.

Kako Dara sada kaže, Seka je u njenom životu precrtana za cijeli život. “Ne, nikad u životu i ne želim ni da je spominjem”, rekla je Dara.

Na pitanje šta bi bilo kad bi se Seka pokajala i izvinila, Dara je žestoko odgovorila: “Ma kakvi, zaboravila sam na nju. Precrtala sam je za cijeli život!”

Rat dvije zvijezde počeo je zbog koncerta u beogradskoj Areni, pošto je Dara ozbiljno zamjerila Aleksićki što je zakazala nastup nedjelju dana prije njenog, koji je 21. aprila.

Dara je istakla da je Seki bolje da više nikada ne udara na nju, jer će “onda vidjeti njeno drugo lice”.

“Seka je mali miš za mene! Niko ne može da me minira. Ne dam na sebe! Ja sam zvijezda i institucija, kao što su i Ceca, Lepa Brena, Jelena Karleuša,” oštra je Bubamara.

Bubamara tvrdi da joj nije žao što je dugogodišnje prijateljstvo puklo, jer smatra da je ona uvijek bila korektna i fer prema kolegici.

“U početku mi je bilo krivo, ali sada ne žalim. Pokazala je svoje pravo lice. Vjerovala sam da smo prijatelji. Prva sam kolegica koja je otišla kod nje kad je rodila Jakova. Godinama je pokušavala da zatrudni, molila se Bogu, i kad se to napokon desilo, bila sam mnogo sretna. Otišla sam na babine, odnijela novac, sve kako treba, ali eto kako je sve ispalo na kraju,” ističe pjevačica.

(Tracara)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI