Dara Bubamara isprozivala Seku: Ona izgleda jeftino

Folk zvijezda Dara Bubamara dobila je ulogu modnog žirija u emisiji Glamur, gdje je imala zadatak da komentariše modne kombinacije svojih kolegica. Prva na listi bila je njena nekadašnja drugarica Seka Aleksić, prema kojoj nije bila nimalo blagonaklona.

‘’Pa što reći? Realno, katastrofa! Za ovako nešto treba imati kilograme. Što ona nema. Znači, mnogo jeftino. Užas jeftino. Idemo dalje’’, rekao je Dara, koja je sve vrijeme imala izraz lica kao da joj je muka od onoga što vidi na fotografiji.
Inače, prije nedjelju dana, na smimanju emisije Maksimalno opušteno Dara je prozvala Seku rekavši da će loše završiti jer je pakosna.

‘’Karleuša i ja smo u istom rangu zezanja. Nikada nismo udarile jedna drugoj na karijeru, život, porodicu. Seka je udarila na moj život, karijeru, finansije… To je mnogo pakosno, takvi ljudi će loše završiti. To ti kažem. To je zla namjera. Nema šanse da se pomirim sa njom, ona za mene više ne postoji na ovom svijetu. Neko napravi koncert sa nekim putokazima, znate one putokaze na putu, a neko napravi spektakl’’, rekla je Dara.

(Tracara)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI