CIJELA ESTRADA ŠALJE PODRŠKU MARINI TUCAKOVIĆ

Marini Tucaković se stanje pogoršalo, i svi su zabrinuti za stanje svoje dugogodišnje prijateljice i saradnika

Marina Tucaković godinama unazad vodi tešku bitku s kancerom, a kako je njen sin potvrdio, ona je pozitivna na korona virus.

Ona je najuspješniji, a ujedno i omiljeni  tekstopisac – svojim hitovima proslavila je mnogobrojne  muzičke zvijezde, koje su uz nju i sada, u za nju teškim trenucima. Vijest dana uznemirila je Marinine dugogodišnje prijatelje sa estrade i saradnike, međutim svi joj pružaju apsolutnu podršku i ohrabruju je da i iz ove životne bitke, kao i uvijek do sada, izađe kao pobjednik.

– Zvala sam Laću, biće ona dobro. Ona je iskusni borac – poručila je Ana Bekuta.

Jedan od Marininih najbližih prijatelja i saradnika svakako je i muzička zvijezda Saša Matić, koji se nada da će, uz božiju pomoć, sve biti u najboljem redu.

– Upravo sam se čuo sa njenom kumom… Ne znam, čekam od njih informaciju, šta se dešava. Ja se nadam, ona je borac, svi se nadamo da će i ovaj put to moći da izdrži, trebalo bi da to bude tako. Uz božiju pomoć, i uz sve nas koji smo uz nju, biće, nadam se, tako. Tu sam za nju šta god da treba – poručio je Saša Matić.
Pjevačica Jelena Kostov jedna je od onih kojoj se posrećilo da u svojoj muzičkoj karijeri ima pjesme s Marininim potpisom, a nada se da će ih biti još.

– Svim srcem sam uz Marinu, šaljem podršku svim ženama koje se bore sa tom opakom bolešću. Ona je veliki borac, nadam se da će izaći kao pobjednik iz cijele priče. Svi smo uz nju i volimo je beskrajno. To je žena zmaj! Svi smo uz nju i sigurna sam da će sve biti kako treba. Molimo se za njeno zdravlje!

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI