Ceca za Novu godinu pjeva za 100.000 eura

0
3

Planiranje za spektakularan doček Nove 2019. godine uveliko su počele, pa pjevači već polako zakazuju svoje nastupe. Svetlana Ceca Ražnatović je već odlučila gdje će pjevati ove godine, a za to će dobiti ogroman honorar.

Naime, kako prenose mediji, nakon dužeg razmišljanja, pjevačica je odlučila da najluđu noć dočeka sa crnogorskom publikom u Petrovcu u luksuznom hotelu Palas. Za ovaj angažman je dobila 100.000 eura!

“Ceca se najprije dvoumila da li da prihvati tu ponudu, jer iako su joj nudili veliku sumu novca, pjevačici to nije najbitnije, već joj je važno da se osjeća lijepo sa publikom. Poslije dužeg razmišljanja i konsultovanja sa svojim timom, prihvatila je ponudu. Tako će folk diva najluđu noć provesti sa crnogorskom publikom u popularnom hotelu Palas u Petrovcu i za taj nastup će dobiti 100.000 eura”, kaže izvor blizak Ceci za Alo, i dodaje da je pjevačica veoma zadovoljna što će posebnu noć dočekati u Crnoj Gori.

“Ceca obožava da nastupa na Crnogorskom primorju i svaki put kada je tamo nastupala, odlično se provela. Publika je obožava i ona to osjeća, zato se baš za njih i odlučila. Pošto je Ceca veliki profesionalac i svaki nastup koji ugovori dugo sprema, njen tim je već počeo sa pripremama. Ona se veoma raduje što će ponovo zapjevati u Crnoj Gori i svojoj publici obećava spektakularan nastup”, rekao je izvor za kraj.

(Tracara)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI