BUKTI ESTRADNI RAT! Bekuta i Brunclik u klinču

Ana Bekuta i Zorica Brunclik već više od pet godina u estradnom su ratu, a netrpeljivost među legendama folk muzike kulminirala je žestokim svađama, zbog kojih Ana izričito odbija na svim privatnim proslavama da pjeva zajedno s kolegicom. Bekuta navodno odbija svaku tezgu na koju je pozvana i Zorica, o kojoj god sumi da je riječ. Naime, obje su dobile poziv jednog imućnog gospodina koji je slavio rođenje djeteta, ali Ana, navodno, za to neće ni da čuje, pa je on odustao od pozivanja obje.
– Taj čovjek nije pitao šta košta, samo da mu Ana i Zorka pjevaju. Međutim, čim je saznao da Ana odbija da radi sa Zoricom jer imaju neki konflikt iz prošlosti, on je odustao iako bi za taj angažman bila plaćena papreno. Riješio je da u tom slučaju ne zove ni jednu ni drugu.

Čuli smo da Ana, navodno, neće sa Zoricom ni da dijeli bakšiš niti da boravi u istim restoranima i hotelima gdje se radi – otkriva izvor, dodajući do koje mjere je išla Anina netrpeljivost:
– Ona je čak svojevremeno odbila da radi jednu bogatu romsku svadbu samo zato što je na istoj bila angažovana i Zorica. Jednostavno je takva i od toga ne odstupa.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI