Brena se sa vrha Arene spustila na džinovskoj zvijezdi i održala koncert za pamćenje u Zagrebu

Poslije 10 godina Lepa Brena je ponovo pjevala u Zagrebu! Prepuna Arena, puno emocija i raspjevana publika ispunili su do posljednjeg mjesta dvoranu koja je odjekivala u ritmu Breninih pjesama! Muzičko scenski performans sa Breninim potpisom još jednom je dokazao zašto je voljena i rado viđena svugdje gdje se lati mikfrona.
– Bilo je zaista veličanstveno, velika mi je čast i zadovoljstvo što evo poslije 10 godina, nastupam u istoj dvorani. Velika je sreća kada imate publiku koja vas voli i prati toliko godina. Msilim da je naš obostrani odnos oduvijek bio kvalitetan što je pokazao i ovaj koncert. Nadam se da će ova jedna pozitivna atmosfera koja inače vlada pred Božićne i novogodišnje praznike da se prenese i na sutrašnji koncert i jako sam sretna i pozitivno uzbuđena i nadam se da je publika ponijela ove pozitivne vibracije kuci i da će im koncert ostati u trajnom sjećanju kao što će kod mene ostati sigurno – rekla je Brena.

Folk divi se na sceni pridruzio i sin Stefan Živojinović, te su zajedno i zapjevali, a Zagreb večeras očekuje još jedan koncert Lepe Brene budući da je zbog velikog interesovanja jedna Arena bila premala za sve fanove i postovaoce Lepe Brene.


(Telegraf)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI