Brena dala milion i po eura za kuću u Majamiju!

Folk zvijezda Lepa Brena i njen suprug Slobodan Živojinović nedavno su pazarili novu vilu na Floridi za 1,5 miliona eura, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf.

– Brena se nije dvoumila kada je stigla ponuda iz agencije za nekretnine. Tako inače u Americi rade. Kada je neka kuća na prodaju, a treba brzo da se proda, agencije zovu bogate klijente koji bi mogli da kupe. U prvom trenutku ponudili su im zamjenu za njihovu vilu koju već imaju na Floridi, uz doplatu. Međutim, kada su vidjeli kakva je kuća koju im nude, složili su se da ne bi trebalo ništa da mijenjaju, već da iskeširaju punu cijenu, jer za takvu vilu prolaze veoma povoljno – kaže naš odlično obavješten izvor blizak Breni.

Folk zvijezda i njen suprug Slobodan Živojinović su tada odlučili da svoju vilu koju već godinama imaju poklone mladom bračnom paru Filipu Živojinoviću i Aleksandri Prijović.

– Odlučili su da ta kuća bude svadbeni poklon Filipu i Aleksandri, a oni da borave u novoj vili. Tako će Aleksandra, koja je trudna i koja trenutno boravi sa Filipom na Jamajci, uskoro odletiti u Majami, gdje će održavati trudničke dane u najvećem gradu na Floridi, i to u sopstvenoj kući – tvrdi naš sagovornik i opisuje kako izgleda vila:

– Nakon što su preuzeli papirološki kuću, Brena i Boba su u nju doveli najbolje arhitekte, kako bi je luksuzno opremili. Kuća ima tri spavaće sobe, tri kupatila, dvije gostinske sobe, kao i teretanu, spa, bazen i, naravno, pogled na more.

Kako dalje izvor navodi, samo za renoviranje folkerka je izdvojila 500 hiljada eura. Ona nije žalila ni euro kako bi imala kuću iz bajke. Pored toga, angažovala je i šestočlanu poslugu, pored dvije žene koje se brinu oko kuće. Brena ima i vozača, baštovana, ali i ličnu poslugu.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo pevačicu, koja je do zaključenja broja ostala nedostupna za komentar.

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI