Brat Seke Aleksić otkrio istinu o porodičnim odnosima: Okrenula mu leđa kad je bilo najteže

Seka Aleksić veoma drži do porodičnih odnosa, a svima je odlično poznato koliko je vezana za svoju majku Ibrimu i koliko joj je zahvalna za sve što je postigla u životu.

Pored toga, pjevačica izuzetno poštuje i voli i Veljkovu familiju i često objavljuje fotografije svog svekra i svekrve, za koju ističe da je divna žena i prava ljepotica.

Zbog toga je sve veoma iznenadilo kada se Seka „ogradila“ od rođenog brata Nedžada Ramića.

Naime, prije nekolikog godina brat Seke Aleksić optužen je za iznudu, a pjevačica je tada jasno stavila do znanja da to nema nikakve veze s njom.
“Odrastao čovjek, 42 godine, sam bira svoje drušvo i odgovara za svoje postupke, ja sa tim apsolutno nemam ništa i sve što uradi, isključivo radi sebi”, rekla je tada Aleksićeva.

Ovaj njen postupak je sve iznenadio, pa su mnogi pomislili da je okrenula leđa bratu i da će njena izjava napraviti razdor u porodicu, međutim očigledno da toga nije došlo.

Brat Seke Aleksić se nedavno pojavio na beogradskom aerodromu u društvu zeta Veljka, gdje su zajedno dočekali pjevačicu koja je doputovala iz inostranstva, i tako otkrio da je između njega i sestre oduvijek sve bilo u najboljem redu.

(Cdm.me)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI