BRANKA SOVRLIĆ: “Sretna sam što živim u sredini gdje se slave svi praznici”

0
27

Poznata pjevačica Branka Sovrlić u intervjuu za Grand.online podijelila je sa našim čitaocima kako njena porodica slavi praznike. Naime, Branka je rasla u multietničkoj sredini i kako voli da kaže, u njenoj porodici se svi praznici i običaji dobrodošli. 

Mi u našoj kući sve pomalo obilježimo. Sretna sam što sam u familiji gdje su sve različite nacionalnosti tako da imam i širok dijapazam prijatelja koji su druge vjere, a i ja sam sretna, da sam tako odgojena – govori ona.

Kao i mnogi, ni Branka nije izuzetak, te nam je otkrila da iako u kući nema djece, i njen dom je dekorisan i u prazničnom duhu.
Nisam okitila jelku jer u kući nema dječice ali imam svjetikljice, anđelčiće i još po neki ukras. Volim to i lično se mnogo ljepše osjećam kada je malo bar okićeno, kad je nešto veselije, da se označi na neki način – ispričala nam je pjevačica.

Branka je iskoristila i priliku da svim našim gledaocima čestita praznike uz želje da nam ova godina donese ljepše i bolje dane koji će pucati od zdravlja i napretka.

(Grand.online)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI