BOSANCA KUM OPTUŽIO DA SE ZBOG NJEGA RAZVEO

Bosanac je imao najbolje namjere kada je svom kumu otkrio da ga žena vara i uvjerio ga u to, međutim, na kraju je ispao grbav. Čak su ga optužili da je on kriv za njihov razvod.

– Bosanac je imao kumove koje je jako volio, sa tim čovjekom je odrastao i on ga je vjenčao kada je našao ženu, a godinama su se svi porodično družili – pričao je svojevremno Bosančev prijatelj i obajasnio:

– Poslije nekih 15 godina druženja sa njima. Bosanac je primjetio da se kuma čudna ponoša, da u njihovom braku nešto ne štima, te da je kum utučen, a onda je naučo i da ga ona vara, te da je u pitanju muzičar koji je u to vrijeme svirao sa jednom našom velikom zvijezdom. Bosanca je sve to mučilo i nije mogao da izdrži, pa je rekao kumu za to, a onda ga i odveo u stan gdje mu je žena bila sa švalerom, poslije čege je nastao haos.Kum se odmah razveo, ostavio je ženu bez kola i para, a ona je od Bosanca tražila pomoć i on, šta će, pomogao joj, ali se onda kum naljutio na njega! Smatrao je da ih je namjerno posvađao da bi on njoj pomagao, ali Bosanc je to uradio zbog njihove djece. Da ne bi gledali kako im se majka pati. – ispričao je tada njegov prijatelj.

– Poslije su bili godinama u lošim odnosima, međutim sada su OK kada se sretnu, umiju i da se našale na račun cijele te priče – rekao je svojevremno izvor.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI