BOKI 13 SMJEŠTEN U BOLNICU!

Prvooptuženi u slučaju “Reket”, šoumen Bojan Jovanovski, zadržan je na liječenju u Gradskoj opštoj bolnici “8. septembar” u Skoplju, objavili su danas makedonski mediji.
Jovanovski, poznat pod nadimkom Boki 13, sinoć je iz istražnog zatvora doveden na intenzivno odjeljenje gradske bolnice zbog pogoršanog zdravstvnog stanja.

Direktor istražnog zatvora “Skoplje” Esad Rahić je Televiziji Temla rekao da je zatvorski ljekar Jovanovskom sinoć napisao uput za bolnicu odakle su obavješteni da će biti zadržan.

Prama infofrmacijama iz bolnice “8. septembar”, Jovanovski je zadržan jer postoji potreba da se obave dodatna ispitivanja zbog tegoba na koje se žali. Navedeno je i da je Boki 13 smješten na intenzivnu njegu zbog sigurnosti, a ne zbog zdravstvenog stanja. Branilac Bokija 13, skopski advokat Saško Dukovski je prije desetak dana upozorio da je Jovanovski ozbiljno bolestan, da nema adekvatnu zdravstvenu njegu i zatražio da bude hospitalizovan.
Prvooptuženi u aferi “Reket” se u pritvoru u istražnom zatvoru nalazi od 15. jula i do sada je 25 puta vodjen kod ljekara, zbog problema koje ima kao posljedicu operacije smanjivanja želudca.

Jovanovski je jedini od troje optuženih u “Reketu” koji se još nalazi u istražnom zatvoru, pošto su drugooptužena Katica Janeva i trećeoptuženi Zoran Milevski pušteni u kućni pritvor. ;Početak sudjenja za aferu “Reket” zakazan je za 3. decembar.

(Espreso)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI