Boban Rajović jedva čeka dan kad će postati deda!

Boban Rajović uključio se uživo u program i ispričao određene pojedinosti iz svog života o kojima ne govori često za Kurir televiziju. 

– Puno treniram u posljednje vrijeme, pustio sam bradu namjerno zato što mi svi kažu da izgledam kao da imam 28 godina. Stvarno se osjećam dobro i puno treniram, volim da vodim računa o ishrani. Dam sebi ponekad oduška, popijem po koju rakiju – rekao je pjevač.

Pitali smo pjevača kako mu je bilo tokom proteklih 14 mjeseci.


– Za ovih 14 mjeseci sam shvatio koliko zapravo volim svoj posao, neopisivo mi je nedostajalo da nastupam. Ponosan sam na sebe što sam uspio da sačuvam svoje zdravlje, uspio sam da pripremim 4 pjesme. Cobi mi je napravio dvije pjesme, modernijeg su aranžmana, dok su ostale u mom fazonu. Uzbuđen sam zbog nastupa u budućnosti – bio je iskren Rajović.

– Djeca mi vraćaju osmijeh na lice, bilo mi je prelijepo jer je moja kćerka Ivana radila od kuće pa je mogla da dođe u Srbiju jer inače živi u Danskoj, pa smo se više družili. Djeca su me napunila energijom rekao je pjevač i dodao da jedva čeka da se ostvari u ulozi dede.
– Ja jedva čekam da postanem deda, o tome maštam zadnje dvije godine i molim se Bogu da se to što prije desiti. Iskreno mislim da će se to uskoro desiti, ja se nadam u narednih godinu, godinu i po dana i da budem sretan deda. Za mene kao oca kažu da sam najbolji na svijetu, nadam se da će to isto reći i kad budem deda – završio je Boban.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI