Boban Rajović emotivnom porukom čestitao kćerci 22. rođendan i natjerao suze na oči

Boban Rajović trenutno se nalazi na američkoj turneji na kojoj ruši rekorde posjećnosti, a boravak u Americi iskoristio je kako bi nekoliko dana proveo sa kćerkom Anđelom koja tamo živi. Međutim, kako je Boban sa bendom morao da putuje u drugu državu, Anđelin rođendan nisu uspjeli da provedu zajedno, ali joj je Rajović divan dan čestitao javno, emotivnom porukom koja je mnogima natjerala suze na oči.

– E, moja mala… Kada bi samo znala koliko puta nisam mogao zaspati, jer sam brinuo kako ćeš i da li ćeš znati. Bez obzira što znam da si moja, i da si mangup, nekada se štrecnem i pitam se da li je dovoljno naučila na mojim greškama. Zašto joj nisam još malo pričao o životu, ali strah me je bilo da ne pretjeram, a i htio sam da prepustim neke stvari da sama naučiš – počeo je Boban.

– Gledam te ona tri dana našeg druženja, i ne mogu sebi da dođem koliko si napredovala i u kakvog si se čovjeka pretvorila. Onaj dan kada si se vratia sa Floride u Atlantu zvao me je brat kod kog si bila, i opisao te je onako kako bi svaki otac poželio da mu ljudi opišu kćerku. Nisam samo bio ponosan, nego sam zaplakao od sreće. Kada bi znala koliko si me usrećila, i ti bi sama bila još sretnija! Znas da sam te uvijek više kritikovao nego Ivanu i Andriju, ne zato što nisam vjerovao u tebe, već zato što me je bilo strah tvoje lude, ali mnogo pametne glave. Ponosan sam do besvijesti, i znaš koja mi je najveća zelja sto se tiče i tebe i Ivane! Hvala ti na tome sto si me činiš ponosnim, hvala tvojoj mami što te je tako vaspitala. Jedva čekam da te opet vidim! NA DAN KAD SI RODJENA, RODILO SE SVE NA SVIJETU ŠTO VOLIM!

Sretan ti rodjendan, sine. SVE ZNAŠ – poručio je Boban kćerci.

Anđela, koja je napunila 22 godine, školuje se u Americi, gdje će najvjerovatnije ostati i da radi.

(Kurir)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI