BLIŽI SE KRAJ NJENE AGONIJE! Tanja Savić podnijela papire za razvod braka!

Tanja Savić šokirana je napadima od strane zakonitog supruga Dušana Jovančevića koji iz Australije prijeti da će je raskrinkati i tvrdi 
Kakoo Svet saznaje, glavni razlog za ovo blaćenje je njegov bijes zbog Tanjinog zahtjeva za razvod braka. Ona je nedavno sudu predala papire i dala mu do znanja da nema povratka na staro.
– Iako Tanja šuti, sve je to pogađa. Zbog djece ne želi da se oglašava, jer na jedan njen odgovor, on će da saspe novu kofu g*vana i tako u nedogled. Njeni sinovi uveliko koriste tablete, telefone, sve informacije su im dostupne ma koliko ona pokušavala da ne saznaju šta tata priča o mami. Sad je krenuo u kampanju protiv Tanje jer je saznao da preko suda traži razvod braka. U Australiji u taj proces može da se krene tek kada se ispuni “brdo” nekih uslova, a jedan od njih je i da minimum godinu dana supružnici ne žive zajedno. Tanja je Dušana napustila prije godinu i po, pa je i to ispunila. On je bio ubijeđen da će moći da je vrati i da nastave zajedno, međutim ovo baš šokiralo. Sad vidi da je zaista svemu došao kraj, pa je iz nemoći i bijesa pljuje u javnosti. Ne znam kako ne misli bar malo na svoju djecu nego mu je lična osveta ispred svega – ispričao je za Svet izvor koji dodaje da se Dušanu nije dopalo ni to što je Tanja djecu upisala u državnu školu u Smederevu.
– Oni su na njegov zahtjev morali da idu u internacionalnu, da bi kad porodično pređu u Australiju djeca mogla po istom programu da nastave školovanje. Međutim, sad kad je izvjesno da su sinovi pod Tanjinim starateljstvom, ona ih je upisala u običnu školu koju pohađaju i sva druga djeca. Dušan šizi zbog toga, ali ne može ništa tu da promijeni. Jedini ventil mu je da vrijeđa Tanju, što svaki dan radi – zaključio je izvor.
(Alo)
Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI